VOETEN

Heeft u voetklachten? Een stekende likdoorn, branderig eelt, pijnlijke kloven, ingegroeide nagel of een ontsierende schimmelnagel dan wordt het hoognodig tijd voor een vakkundig advies door een gediplomeerde pedicure. Aan de hand van een voet analyse worden al u klachten in kaart gebracht.

Maar u hoeft natuurlijk geen voetproblemen te hebben voor een pedicure behandeling. Preventief u voeten te laten verzorgen of lakken van de teennagels behoort ook tot de mogelijkheden.

De pedicure is voor jong en oud, mannen, vrouwen, sporters en mensen met diabetes en/of reuma en voor mensen die veel staan en lopen.

De salon is van alle gemakken voorzien. Er wordt gewerkt met een pedicure motor voorzien van nattechniek. De fijne verneveling zorgt voor een koelend effect en geeft hierdoor een aangenaam gevoel aan u voeten. In een comfortabele behandelstoel kunt u ontspannen de behandeling ondergaan.

Bent u diabeet dan kunt u ook bij mij terecht voor een voetbehandeling, mijn salon is PROCERT geregistreerd en staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor pedicures. Ook ben ik aangesloten bij Zorgketen Catena en Podotherapie Drachten- J.P. Ewoldt en Podopedie onderdeel van AchilleonZorg te Drachten. Voor vergoeding van de behandeling informeert u zich bij uw zorgverzekeraar.

In de salon wordt gewerkt volgens de HAM-Code( Hygiene, Arbo en Milieu). De garantie voor Hygiene en vakbekwaamheid.

Gun uw voeten wat ze verdienen!


Schoonheidssalon Face 2 Face

Langewyk 87
Drachten

Afspraak maken ?

Bel:  
0512 – 530803

Mail:  
Face2Face

Overdag of s’avonds op afspraak