HUIDVERBETERING

– ACNE BEHANDELING 

Acne is een ontsteking van de talgklieren in de huid, die in verschillende vormen kunnen voorkomen.

Acne wordt veroorzaakt door een overmatige hormoonproductie. Deze hormonen stimuleren de aanmaak van de talg in de talgklieren waardoor poriën verstopt raken en gaan ontsteken. Het is zeer hinderlijk, het is cosmetische storend en het veroorzaakt dikwijls tot somberheid bij wie er aan lijdt.

Acne op jonge en latere leeftijd:

Het probleem komt niet alleen jongeren voor, maar kan zich ook op latere leeftijd voordoen. In het bijzonder bij vrouwen kan deze zogenaamde late acne (acne tarda) aanzienlijk langer blijven bestaan of zelfs op 30 of 40 jarige leeftijd voor de eerste keer optreden.

Medicijnen, stress, hormonale storingen kunnen daar de oorzaak van zijn. Gelukkig is er tegenwoordig een scala aan behandelingen tegen acne en acne littekens. De resultaten zijn verbluffend.

Behandelingen:  
-Purus acne behandelingen
-Fruitzuur behandeling 
-Ilsa 2 behandeling

Tarieven:

Na een intake gesprek wordt er een behandelingsplan opgesteld (en een begroting gemaakt).

Doordat de salon aangesloten is bij de ANBOS en een geregistreerde specialisatie acne hebben, kunnen de behandelingen door uw verzekering vergoed worden.

Raadpleeg u polisvoorwaarden welke vergoeding u krijgt voor de behandeling van acne.

– COUPEROSE, PIGMENTVLEKJES EN STEELWRATJES

Heeft u last van huidoneffenheden als fibromen(steelwratjes), pigmentvlekjes, couperose of bloedblaartjes in bijvoorbeeld het gezicht? Dan kunt u bij ons terecht voor een gespecialiseerde behandeling met de Nova Blend.

Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd voor deze vorm van behandeling door ANBOS.


Fibromen(steelwratjes) en pigmentvlekken

Bij fibromen(steelwratjes) en pigmentvlekken lossen we het opperhuidweefsel op en maken eigenlijk expres een schaafwondje. Schaafwondjes hebben de eigenschap zonder litteken te genezen. Als na een week het korstje is afgevallen zal dat korstje beschermd moeten worden met een sun-block.

Na twee tot drie maanden zie je niet meer dat daar een huidoneffenheid heeft gezeten.

Couperose en bloedblaartjes

Bij couperose en bloedblaartjes tikken we met een klein naaldje op de betreffende zichtbare adertjes, hierdoor komt het bloed wat vast zit weer beschikbaar voor afvoer en u ziet dan ook tijdens de behandeling dat het adertje niet meer zichtbaar is. Omdat tijdens deze behandeling het huidoppervlak wat rood wordt, is na een tijdje werken niet goed meer te zien waar er nog adertjes zitten. Om die reden gaan we in een volgende behandeling verder met de adertjes die er nog zitten, net zo lang tot we het gewenste resultaat hebben bereikt. Er ontstaat na de behandeling een heel fijn korstje op de plekken waar we gewerkt hebben, deze zijn met een dag of drie tot een week helemaal weer verdwenen. U mag na deze behandeling niet zonnen en naar de sauna (saunabezoek is over het algemeen af te raden voor mensen met couperose). Deze behandeling wordt niet uitgevoerd als de temperatuur onder de 6 graden is, of boven de 21 graden. Bij erge koude en warmte is het vrij zinloos om een behandeling toe te passen. De bloedvaten kunnen niet herstellen en de plaatsen waar de behandeling heeft plaatsgevonden knappen direct weer open, waarbij de kans aanwezig is dat de couperose zelfs verergert.

Intake

Bij de meeste huidoneffenheden wordt er een intake gehouden over het ontstaan van de aandoening. Voor optimaal resultaat bespreken we de mogelijkheden en stellen we een behandelplan vast. Ook krijgt u dan alle informatie over de behandeling mee naar huis.

Behandelingen:
-Nova Blend
-Ilsa 3 behandeling


Schoonheidssalon Face 2 Face

Langewyk 87
Drachten

Afspraak maken ?

Bel:  
0512 – 530803

Mail:  
Face2Face

Overdag of s’avonds op afspraak